AltNed - Marktplaats voor Alternatieve Geneeswijzen

Vind een genezer, therapeut of coach

of

Vind je cliënt:

=> vermeld gratis je website <=

Just For Today's Massage is een ervaring

211.jpg
Aanraken is een levensbehoefte. Het gemis van aanraking maakt depressief en kan leiden tot ziekten.

Theoretisch gezien is Massage het uitwendig behandelen (dmv. strijken, drukken, kneden en kloppen) van het lichaam met behulp van een tussenstof. Bijvoorbeeld massageolie. De oliën worden door het masseren in de huid opgenomen, waardoor in het lichaam waardoor dieptewerking ontstaat. Een goede kwaliteit massageolie is dan ook van belang. Ik werk uitsluitend met natuurlijke producten.

Mijn cliënten ervaren mijn massage als heel warm, prettig en ontspannend. Het voert je als het ware mee in een toestand van ware extase en diepe ontspanning. De stilte en de aangename temperatuur in de kamer doen de rest. Je kunt er niet aan ontkomen de dagelijkse beslommeringen eventjes te verlaten om opgenomen te worden in de diepe, totale ontspanning van het moment. Soms wil en kan iemand zich openstellen om te luisteren naar wat zijn of haar lichaam werkelijk vertelt. Dan kunnen er op energetisch niveau helende processen plaatsvinden. Deze worden in veiligheid en vertrouwen doorleefd. Mijn handen weten feilloos de weg om te ondersteunen bij dit zuiverende proces.

Massage is beslist een must voor hen die op een professionele manier hun lichaam en geest regelmatig willen laten verzorgen en stimuleren.

Een massage kun je ook cadeau geven! Een goede manier om je waardering voor iemand te laten blijken.

Listing Details

Adres
Karveel 53-37
06 14151730
Gezien
2689
Op website geklikt
2010
Naam
Sandra Ruben