AltNed - Marktplaats voor Alternatieve Geneeswijzen

Vind een genezer, therapeut of coach

of

Vind je cliënt:

=> vermeld gratis je website <=

Spirituele Reizen in Andalusië (persoonlijke coaching)

620.jpg
Wil jij het leven ten volle leven? Meer doen van dat wat je écht wilt, in plaats van dat wat er allemaal moet? Kom in jouw retraitereis tot rust en voel je meer en meer in balans. Ontdek in deze boeiende retraite vakantie alles wat voor jou wezenlijk en belangrijk is. Vind antwoorden op je innerlijke vragen. Ontmoet de man of de vrouw die je diep van binnen bent: authentiek, krachtig, gevoelig, vrij. Stap tijdens jouw spirituele reis bewust uit je dagelijkse routine. Doorbreek vaste, niet meer passende, patronen en ontdek opnieuw wat jóu gelukkig maakt. Ontspan, geniet, en laat je inspireren. Ontdek de kracht en diepgang van jouw spirituele reis in Andalusië!

In onze meditatiereizen bewaren wij steeds een perfecte balans tussen diepgang en lichtheid.

Zoek jij een diepgaande, doeltreffende en uitgebalanceerde reis, waarin je wordt uitnodigd én uitgedaagd diep te voelen en te ontdekken, maar waar er ook ruimte is voor genieten, ontspanning en humor? Dan nemen wij jou graag mee!

Neem op jouw spirituele reis of stilteretraite letterlijke afstand van dagelijkse routine en zorgen.  Merk dat je door de verbinding met de natuur én het efficiënte programma (óók in onze stilteretraite), je dichter bij jezelf komt en geïnspireerd wordt om meer  vanuit je hart te leven.

Listing Details

Adres
Onderste Puth 1
Stad
Prov.
0641429544
Gezien
796
Op website geklikt
859
Naam
Mi Cuento Reizen B.V.