AltNed - Marktplaats voor Alternatieve Geneeswijzen

Vind een genezer, therapeut of coach

of

Vind je cliënt:

=> vermeld gratis je website <=

Onthaasten, bewustworden en wandelen in de Algarve

295.jpg
296.jpg
297.jpg

Bekend door zijn paradijselijke ligging en magistrale uitzichten!

The Art of Joy heeft een prachtig uitzicht op de Zuid- en Westkust van de Algarve, Portugal. Gelegen in rust en natuur op 700 meter hoogte in het groene Serra de Monchique. Dichtbij (4,5 km) het gezellige stadje Monchique. U vindt een tiental gemoedelijke restaurantjes in de buurt van de Casa. Eugene kookt een keer per week voor de gasten. U zult versteld staan van het adembenemende uitzicht over de vallei en de oceaan. Onze ruime tuin biedt rust en u kunt relaxen op verschillende terrassen en het ruime gazon in de prachtige natuur. Ter verkoeling is er een zwembad en om u te verwarmen kunt u te allen tijde gebruik maken van de jacuzzi met view (39 graden). Wij zijn een Ecolodge met zonnepanelen en water uit eigen bron. The Art of Joy staat voor genieten, plezier hebben en een schaterlach op een bijzondere plek.

Wij bieden de volgende diensten; Comfortabele ruime accommodatie met boxspringbedden: 2 x tweekamer-appartementen en 3 x twee-persoonskamers en 1 vier- persoonskamer. Alle kamers met eigen douche en toilet, terras met een geweldig uitzicht. Geschikt voor overwinteraars met gezellige houtkachels in de appartementen en centrale verwarming op alle (bad)kamers. Water uit eigen bron. Prijzen varierend van 55- 75 euro per kamer per nacht.

Ons huis is een goede uitvalsbasis voor excursies naar het strand, (begeleide) wandelingen en all-inclusive wandelvakanties in het omringende natuurgebied, golf en pittoreske dorpen.

Qua bewustwording bieden wij Yogawandelweken, tarotwandelweken, en diverse consulten zoals wandelcoaching, aurareading, handlezen, tarotreading, massage en ademtherapie. Kinderen welkom vanaf 14 jaar. www.theartofjoy.nl

Listing Details

Adres
Estrada da Foia, apartado 97
Prov.
00351-282912893/ 00351-911058633
Gezien
2454
Op website geklikt
1604
Naam
Annelies en Eugene