AltNed - Marktplaats voor Alternatieve Geneeswijzen

Vind een genezer, therapeut of coach

of

Vind je cliënt:

=> vermeld gratis je website <=

Feel the Magic for Body, Mind & Soul

We leven in een hectische maatschappij met snelle veranderingen die je aardig uit je kracht kunnen halen. Door de toenemende druk zijn we vaker moe en gaan we minder presteren. Zowel privé als op het werk worden er nogal wat eisen gesteld, niet alleen door andere maar ook door onszelf. Hierdoor word de lat steeds hoger gelegd. Met alle mogelijke gevolgen van dien bv: relaties die onder druk komen te staan, emotionele-, mentale onrust, vage lichamelijke klachten, stress gerelateerde (pijn) klachten, spanningen of erger een (dreigende) burn - out.

Welkom bij Mindful Balance.

Soms is er een periode in je leven dat je er alleen "even" niet meer uitkom. Je voelt je onzeker, moe, begint over van alles en nog wat en iedereen te twijfelen en is het lastig om beslissingen te nemen. Je bent niet tevreden over jezelf in contact met anderen of je hebt het idee dat je vast bent gelopen. Dit kan op het werk zijn of in je privé situatie. Dan kan het prettig zijn om met een onafhankelijk iemand een professional op zoek te gaan naar datgene dat JIJ nodig hebt. Iemand die jou centraal stelt, naar je luistert en jou weer in contact laat komen met jezelf.

Mijn naam is Petra Koppelaar

In mijn praktijk Mindful Balance voor body, mind & soul werk ik vanuit een natuurgerichte en holistische visie. Ik werk op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Afhankelijk van jouw hulpvraag stem ik mijn werkmethode persoonlijk op jou en je hulpvraag af. Geen standaard werk maar maatwerk. We zijn allemaal uniek en anders en ik werk graag vanuit jouw eigen kern je "ZIJN"aag om inzichten te verkrijgen naar jouw mogelijkheden, het maken van andere keuzes, met jouw verdere ontwikkeling, jouw persoonlijke en of spirituele groei.

Wanneer Body, Mind & Soul in harmonie "ZIJN" kan men ook bij chaotische of vervelende omstandigheden veel veerkrachtiger en flexibeler in de eigen kracht blijven staan. Vanuit de eigen-wijze, jouw ZIJN kan men op ieder moment de eigen harmonie her creëren om de balans van het moment te vinden.

Listing Details

Adres
van Heemstraweg 1
0613266211
Gezien
162
Op website geklikt
98
Naam
Solopartners