AltNed - Marktplaats voor Alternatieve Geneeswijzen

Vind een genezer, therapeut of coach

of

Vind je cliënt:

=> vermeld gratis je website <=

Selfie Event - Ik lief mij

530.jpg
Heb je last van gebrek aan eigenwaarde en zelfvertrouwen en heeft dat een beperkende invloed op je leven, je omgeving, jouw werk of onderneming?

Natuurlijk weet je dat eigenwaarde belangrijk is. 
Het is de basis van je bestaan. Vanuit eigenwaarde en zelfvertrouwen trekken we mensen, situaties en mogelijkheden aan. Het vormt als het ware jouw leven.

Als je niet genoeg van dat spul hebt en je voelt je angstig en onzeker, dan kan het leven een uitdaging zijn. Dan ben je bang om je te laten horen of zien. Je bent bang om hulp te vragen. Bang om afgewezen te worden. Het leven is dan niet gemakkelijk. Het pijnlijke hiervan is dat dat ook invloed heeft op jouw omgeving. Je kinderen nemen dat patroon over, je onderneming kan niet volledig floreren. De juiste partner komt maar niet opdagen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Je voelt je ellendig en niet zoveel waard.

Dat kan anders!

Met Eigen Waarde en Zelf Vertrouwen leef je het leven zoals dat voor jou bedoeld is.
Met eigenwaarde trek je de juiste mensen aan en leef je een liefdevol leven. Uiteraard heb je de juiste baan en word je daarin gezien, of heb je een florerende onderneming. Je geeft jouw waarde door aan je kinderen en die gaan dan ook zo door het leven.

Gebrek aan eigenwaarde heeft te maken met een mindset en die kan je veranderen!
Waar je ook vandaan komt, welke basis je ook hebt, jouw mindset en daarmee jouw leven, kan veranderen.

Vind je eigen kracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde tijdens Het Selfie Event 'Ik Lief Mij'. Vanaf het moment dat je je hiervoor inschrijft, zet je al de eerste stap naar verandering. Laat je leiden door het verlangen van je hart en niet langer door de angst en het gepieker in je hoofd.

Een event is een super leuk en indringend 2-daags seminar.
Het zijn grote groepen, waardoor de groepsenergie intens is. Daarmee heb je ook een grote kans op transformatie. Voor de events gelden lage prijzen om iedereen de kans te geven om stappen te zetten en een gelukkiger leven te leiden.


Datum: 19-20 november 2016
Tijd: 10.00 - 17.30 uur
Prijs: € 77,- t/m 28 oktober 2016. Plus gratis introducé. Na 28 oktober 2016 € 97,-.

Je bent van harte welkom!

 

 

Listing Details

Adres
Soerenseweg 73
053-2312500
Gezien
830
Op website geklikt
534
Beroep- verenig.
Ring
Naam
Spirit Coaching