AltNed - Marktplaats voor Alternatieve Geneeswijzen

Vind een genezer, therapeut of coach

of

Vind je cliënt:

=> vermeld gratis je website <=

Online Event Genieten Populair

608.jpg
Misschien herken je je in één van de onderstaande punten Jouw innerlijke stemmetjes tetteren luidkeels in je eigen koppie. Naast alle intensiteit die deze Corona periode met zich meebrengt, is zo'n duveltje bovenin best wel vermoeiend en kan het zijn dat je daardoor wat minder kunt genieten.

Genieten van het leven lukt je soms wel, maar juist nu kan dat wel een dingetje zijn. Het is zomer en jij zit binnen te kniezen en te verlangen naar een vette houseparty met zwetende mensen die elkaar lekker mogen aanraken. Snik, die droom kan je met die afstand van 1 1/2 m voorlopig wel vergeten.

We herhalen oude patronen keer op keer… Ik kan mij nog heel goed herinneren hoe het vroeger voor mij was. Ik voelde mij geremd en ervaarde totaal geen vrijheid. Ik dacht dat er niemand op mij zat te wachten. Het leek alsof ik door het leven wandelde met een dikke ‘wijs mij maar af’ sticker op mijn hoofd.
En dat gebeurde natuurlijk ook regelmatig. Ik kon al wel wat genieten, maar vaak zat ik daar niet met mijn energie. Ik voelde mij diep ongelukkig.
Ik had toen nog geen idee dat wij als mensen geprogrammeerd zijn. Ik wist ook niet dat ik mijn leven kon veranderen door meer bewustzijn te krijgen. Ik overleefde in plaats van dat ik door het leven danste en op een gegeven moment ben ik daardoor finaal ingestort.
Toen begon mijn proces van bewustwording. Ik ontdekte dat ik geleefd werd door overtuigingen waar ik niet gelukkig van werd. Ik leerde naar mijzelf te kijken en te genieten, vet te genieten. En dat kan jij ook.

Iedereen kan leren genieten en jij dus ook. En JUIST NU! Juist nu in deze tijd, juist nu terwijl we in een soort omwenteling zitten. In deze tijd, waarin alle energieën hier op aarde aan het veranderen zijn en we naar een hogere trilling gaan, is het belangrijk om je met die nieuwe trilling te verbinden.
Dat is de trilling van eenheid, van liefde en verbinding. Van genieten dus.

Tijdens dit online event krijg je tools om te leren (nog) meer te genieten. Je leert tijdens het event hoe je met zachtheid en compassie naar Jezelf gaat kijken.
De lat minder hoog leggen voor jezelf, waardoor het leven toch een stuk lichter en prettiger wordt.
Hoe je het willen redden van de hele wereld lekker loslaat.

Genieten is je geboorterecht! Door te genieten manifesteer je jouw droomleven moeiteloos.

Meld je snel aan en maak gebruik van de vroeboekkorting.
Kijk op onze site: https://shop.spirit-coaching.nl/product/online-event-genieten/

Wanneer?
Zondag 23 augustus 2020

Waar? Achter je eigen pc.

Listing Details

Prov.
Gezien
2358
Op website geklikt
1977