Print |  Sluit venster

Spin inversion

Adres
Cannenburch 80, Lelystad,
06-16523622
Gezien
2642
Op website geklikt
1853
Beroep- verenig.
ABNG/NVASP
Naam
Prakash Madari
Spin inversion
Bekijk alle afbeeldingen
De producten Charm Vitalis® en Trapezium Vitalis® zijn gebaseerd op levensenergie is afkomstig uit de levensbron die ook wel Wezenlijk Zelf, Nulpuntenergie, God of Bewustzijn wordt genoemd.

Charm Omschrijving

De gecertificeerde ZILVEREN of 18 KARAAT GOUDEN Charm Vitalis hanger heeft unieke heilzame eigenschappen. De krachtige energetische en magnetische werkingen herstellen, verbeteren en beschermen ieders levensenergie, gezondheid en bewustzijn. Tijdens het dragen van de Charm is men zowel binnen als buiten het huis beschermd tegen energetisch verstorende en schadelijke “kunstmatige” energieën zoals straling.

Door de tweezijdige werking kan de Charm Vitalis alles en iedereen weer opladen met levensenergie, energieblokkades oplossen en de zuurstof opname verbeteren. Hierdoor kunnen de door straling veroorzaakte gezondheidsklachten (elektrostress) en diverse pijnklachten verminderen. De Charm Vitalis is dan ook bijzonder heilzaam voor ieders welzijn en bovendien een mooie sieraad om te zien. Tevens verkrijgbaar in met edelmetaal gehalteteken voorzien 18 krt. geel goud en 14 krt. wit goud.

Gebruik
De Charm Vitalis is geschikt voor iedere leeftijd en kan altijd en overal door en voor alles en iedereen worden gebruikt en in het bijzonder voor;

Levering
De Charm Vitalis wordt geleverd met;


Trapezium Omschrijving

De geheel in rubber uitgevoerde en gecertificeerde Trapezium Vitalis is onverwoestbaar en heeft unieke werkingen. De Trapezium verhoogt continu de levensenergie en reduceert “kunstmatige” straling in de omgeving. Deze beide eigenschappen hebben een zeer krachtige uitwerking op het herstel, verbeteren en beschermen van de levensenergie en algehele gezondheid van alles en iedereen. Hierdoor is alles en iedereen beter beschermd tegen de verstorende “kunstmatige” energieën zoals straling.

De Trapezium Vitalis heeft door de vlakke bovenkant een breed werkend energieveld waar van alles op en boven geplaatst kan worden. Hierdoor kan alles en iedereen binnen een minuut worden opgeladen met levensenergie. Dit is voelbaar in het lichaam en waarneembaar in de smaakverandering bij eetwaren en dranken. Hierdoor zal alles wat men eet en drinkt weer extra levensenergie geven in plaats van nemen.

Door de tweezijdige werking kan de Trapezium Vitalis alles en iedereen weer opladen met levensenergie, energieblokkades oplossen en de zuurstof opname verbeteren. Hierdoor kunnen de door straling veroorzaakte gezondheidsklachten (elektrostress) en diverse pijnklachten verminderen. Dit alles heeft een heilzaam effect op het welzijn van alles en iedereen. En wie wil dat nou niet?

Gebruik
De Trapezium Vitalis is geschikt voor iedere leeftijd en kan altijd en overal door en voor alles en iedereen worden gebruikt.

Levering
De Trapezium Vitalis wordt geleverd met;

Print |  Sluit venster