AltNed - Marktplaats voor Alternatieve Geneeswijzen

Vind een genezer, therapeut of coach

of

Vind je cliënt:

=> vermeld gratis je website <=

Centrum voor Iboga en Ayahuasca Populair

224.jpg
Van harte welkom!
Dat je op deze website bent gekomen heeft een reden. De intuïtieve geest is een godsgeschenk en het rationele verstand is een dienaar. Wij hebben een maatschappij geschapen, die de dienaar vereert en het geschenk is vergeten. (Einstein) Wij zijn een Spiritueel Centrum voor Ayahuasca of Iboga en geven healing ceremoniën in onze fraaie vrijstaande villa in Midden-Drenthe. In een mooie rustige landelijke omgeving kun je bij ons komen voor een workshop voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wat is Ayahuasca?
Ayahuasca is een plantgeest en wordt al duizenden jaren door zo'n 72 Indianen stammen ritueel gedronken in de Amazone regenwouden van Zuid-Amerika. Door het drinken van Ayahuasca, meditatie en muziek brengen wij je in een ander bewustzijn. Je ervaart droom visioenen en maakt contact met het onderbewustzijn. Ayahuasca zuivert, heelt lichaam, ziel en geest en werkt op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Het doel hiervan is het verkrijgen van inzicht in jezelf.

Door Ayahuasca kun je allerlei ervaringen, die je in het verleden hebt verdrongen en die in je onderbewuste zijn opgeslagen, de kans geeft naar boven te komen en te verwerken. Je gaat naar de kern van Jezelf door je diepere gevoel en bewustzijnslagen te ontdekken. Door middel van trance-dance raakt je lichaam vrij en ontspannen en ontdoe je je van spanning en/of overtollige energie. Je ontdekt de kracht van je eigen creativiteit. In een sfeervolle, rustige omgeving is voldoende aandacht en ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Het is het mooiste geschenk dat je jezelf kan geven.

Wat is Iboga?
Iboga is de vermalen wortelbast van de plant Tabernanthe Iboga, die voorkomt in de regenwouden van Gabon en Congo. Het is een “heilige”plant. Iboga brengt je naar je onderbewustzijn en schenkt zelfinzicht en zelfreflectie. Het verschil met Ayahuasca is dat je wakker bent in je droom. Het is een droomtherapie. De inzichten door Iboga kan je gebruiken of vergroten, zodat je oude patronen of gewoonten kunt loslaten. Het ego wordt ondergeschikt en je kan naar momenten in je leven kijken, waarbij je bepaalde keuzes hebt gemaakt, die je nu in de weg zitten en waar je van af wilt. Iboga is een geneeskrachtige "plant" medicijn, waarmee je van elke verslaving afkomt. Iboga is geen hallucinogeen, maar een oneirophrenic. Het wordt al 5000 jaar als sacrament genomen in verschillende landen in Afrika. Het is een “Goddelijk” geschenk van Moeder Aarde.

"We are all light and energy, our world is changing, we need transformation to create a better world".

Voor meer informatie bel 06-41295744 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of zie eerst de website: http://www.iboga-experience.nl

Listing Details

Prov.
06-41295744
Gezien
7787
Op website geklikt
2259
Naam
Maria Straatman of Ayaguma