AltNed - Marktplaats voor Alternatieve Geneeswijzen

Vind een genezer, therapeut of coach

of

Vind je cliënt:

=> vermeld gratis je website <=

Praktijk voor hypnose- regressietherapie en EMDR

498.jpg
499.jpg
502.jpg
503.jpg
504.jpg

Hallo. ik ben Bernard Ligtenberg, sinds 2006 zelfstandig Hypnose- en regressietherapeut. Ook voor EMDR, Systemisch werk en Voice Dialogue kun je bij mij terecht.

In deze gebieden werk ik zowel individueel als in workshops met als doel: Verander wat onbewust hindert! Gedrag, emoties,  oude patronen, alles waar je bewust niet bijkomt of absoluut niet begrijpt.

Regelmatig geef ik workshops als Zelfhypnose, Makkelijk Slapen, Hypnose 4 x 4, Druk van de Ketel en meer. Mijn praktijk is geregistreerd bij de RBCZ en beroepsvereniging NBVH; sinds 2015 zit in het bestuur van de laatste.

Want daarom gaat het: oud zeer transformeren, zodat de energie weer vrij kan stromen en de horizon verandert. trans(missie van in)formatie!

Daar kom ik ook vandaan: na afstuderen in de Transmissie van Informatie in Delft jarenlang werkzaam in de telecom. Daarna volgde ik de opleiding Hypnose- en Regressietherapie bij TranceArt, en was als assistent en docent nog 4 jaar aan deze opleiding verbonden. Daarbij heb ik de kracht van hypnose en regressie aan den lijve ervaren.

Nieuwsgierig geworden? maak eens een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Listing Details

Adres
Windvang 10
Gezien
2775
Op website geklikt
1715
Beroep- verenig.
NBVH en RBCZ
Naam
Bernard Ligtenberg