AltNed - Marktplaats voor Alternatieve Geneeswijzen

Vind een genezer, therapeut of coach

of

Vind je cliënt:

=> vermeld gratis je website <=

Voel je Goed met Reconnective Healing

506.jpg
507.jpg
508.jpg
Het gevoel dat je niet in balans bent? Zomaar moe? Ben je gestresst en pieker je teveel? Is het lastig om te voelen wat je voelt? Te weinig aandacht voor jezelf? Of wil je gewoon nog meer uit het leven halen?

Je goed voelen wat is dat eigenlijk?
Vergelijk jezelf eens met een muziekinstrument. Een piano, of gitaar bijvoorbeeld. Af en toe kun je ontstemd raken. En dat is niet fijn. Je hoofd, hart en lichaam zijn dan niet lekker meer op elkaar afgestemd. Je voelt je futloos of bent geprikkeld. Je hebt een druk op je hoofd
of zelfs misschien spanningsklachten. Dan kun je blijven doorploeteren. Niks mis mee. Talloze mensen doen dat. Maar wat je ook kunt doen, is jezelf opnieuw laten stemmen. Dat doe je met Reconnective Healing. Een stukje zelfonderhoud.

In deze hectische tijd en wereld waarin we leven is het best een uitdaging om gezond, bewust en ontspannen in het leven te staan. Reconnective Healing helpt je hierbij. Je hoofd, hart, lichaam en je energieniveau worden weer op elkaar afgestemd. Het brengt je in balans, zodat je je rustiger voelt en kunt richten op dingen die echt belangrijk voor je zijn.

Aarzel je? Probeer het eens, het is een unieke ervaring. Reconnective Healing is geschikt voor iedereen en voor Hoog Sensitieve Personen (HSP) in het bijzonder. Tijdens een sessie lig je gekleed op een massagetafel in een rustige, veilige omgeving. Terwijl je je ogen sluit en ontspant beweeg ik met mijn handen om je heen. Op basis van mijn gevoel, kennis en ervaring, stem ik jouw energie opnieuw af. Zoals een pianostemmer zijn werk doet.

Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken voor een Reconnective Healing, neem dan contact op: http://www.conscious-connection.nl/

Warme groet,
Caspar VeegerListing Details

Adres
van Eeghenstraat 11-hs
06-81466887
Gezien
2106
Op website geklikt
1371
Naam
Caspar Veeger