AltNed - Marktplaats voor Alternatieve Geneeswijzen

Vind een genezer, therapeut of coach

of

Vind je cliënt:

=> vermeld gratis je website <=

Van Last naar KRACHT!

583.jpg
Welkom bij Mindful Balance
Ik begeleid mensen met een effectieve, bijzondere en ontspannende methode van last naar kracht ! Je kunt niet meer worden dan jezelf. Maar je kunt wel meer jezelf worden! Wil jij graag leven vanuit je hart in verbinding met wie je in essentie bent? Wil je bewust-er ZIJN met al jouw kwaliteiten? Ben jij opzoek naar meer evenwicht en innerlijke ontspanning? Door Bewust te Zijn kun je je leven ten volle ervaren vanuit meer gemak, licht en liefde. Zo open jij de mogelijkheden naar dat wat jij nodig hebt om dat te gaan creëren wat je wil.

Van Last naar KRACHT!
Om van last naar kracht te gaan bewegen, spelen het niet oordelen, vriendelijkheid en wie jij bent een cruciale rol. In dat proces doet het er dus even niet toe wat iedereen van en over jou vindt. Van hieruit is het prettig dat iemand jou zonder oordeel centraal stelt, naar je luistert, jou weer in contact laat komen met jezelf én je weer terug kan zetten in jouw eigen kracht!

Petra Koppelaar
Wat ik doe is direct merkbaar, je ervaart direct dat er iets gebeurd dat is een feit die ik durf te stellen! Verder is mijn methode effectief, persoonlijk en positief met praktische handvatten waar je mee verder kunt. Vanuit ontspanning en plezier zetten we de beweging in, daar ligt de kracht om de "last" aan te gaan pakken!

Listing Details

Adres
van Heemstraweg 1
0613266211
Gezien
1941
Op website geklikt
1537
Naam
Solopartners