AltNed - Marktplaats voor Alternatieve Geneeswijzen

Vind een genezer, therapeut of coach

of

Vind je cliënt:

=> vermeld gratis je website <=

Quantum Healing (La Nueva Terapia LNT) Populair

602.jpg
603.jpg
La Nueva Terapia LNT is een quantum therapie die helpt bij de healing van vele emotionele en fysieke aandoeningen terwijl het tegelijkertijd het bewustzijn en de connectie met onze essentie vergroot. 

Door het in balans brengen van uw energielichaam met deze techniek kunnen we kwalen verminderen en overwinnen zoals: Migraine, fysieke pijn, breuken, slapeloosheid, onvruchtbaarheid en allergieen...

Buiten dat brengt de ervaring dat we meer zijn dan slechts het fysieke lichaam verlichting in negatieve persoonlijke situaties als verslaving, spanningen, stress, gebrek aan zelfvertrouwen, besluiteloosheid, en het gevoel niet genoeg te zijn/hebben.

Het stelt ons in staat om op een diepe manier fysieke, emotionele en karmische issues te verwerken en los te laten. 

De intelligentie waarmee we werken (de Source) leidt je subtiel maar krachtig en gaat naar de bron van het probleem! 


Tijdens een sessie beginnen de client en de therapeut onder leiding van de Source vaak spontaan te bewegen. Spontane yogahoudingen en het maken van spiralen en mudras zijn geen uitzondering. De bewegingen hangen samen met het loslaten/verwerken van traumas op verschillende niveaus. (Fysiek/Emotioneel-Energetisch/Spiritueel-Karmisch)


De energetich- emotionele- spirituele oorzaak van het probleem wordt verlicht of verholpen en daardoor lossen problemen op het niveau van het  het lichaam zich vaak ook op.  
Rocio, Guille en Erik

Listing Details

Adres
Vrolikstraat
+31657992596
Gezien
263
Op website geklikt
223