AltNed - Marktplaats voor Alternatieve Geneeswijzen

Vind een genezer, therapeut of coach

of

Vind je cliënt:

=> vermeld gratis je website <=

Schrijven over je eigen leven: Inzichtgevend, verbindend, blijmakend

605.jpg
607.png

‘Autobiografisch schrijven’ gaat niet over technisch goed of mooi schrijven. Het gaat over liefde voor je eigen leven (en is voor alle leeftijden).

Waarom het fijn is om over je eigen leven, over wie je bent, te gaan schrijven? Heel simpel: Schrijven heeft een hele andere kwaliteit dan vertellen en blijkt voor veel mensen inzichtgevend, helend en verrijkend. Als je vertelt, doet je denken vaak iets te enthousiast mee. En dan vertel je wat je al wist… Als je schrijft, is het makkelijker om vanuit een andere bron te schrijven (je zou het ‘een ‘bron’ die wijzer is dan jij’ kunnen noemen). Een bron die ervoor zorgt dat je jezelf verrast, dat je herinneringen in een nieuw, ruimer perspectief ziet, dat je met meer empathie kan kijken naar jezelf en naar andere belangrijke mensen. En dat is heilzaam, maar ook gewoon leuk. Ik help je telkens op weg met kleine inspirerende schrijfopdrachten en dan blijkt iedereen moeiteloos te kunnen schrijven.

Concreet workshopaanbod
In deze ‘Corona-tijd’ geef ik veel online schrijfworkshops via Zoom. Ik werk met kleine groepen.
* Iedere maandagochtend is er ‘open schrijfcafe’ van 10.00 tot 12.30 uur. Je kunt de maandagen los van elkaar meedoen. Dus je kunt gewoon 1 keertje meedoen, maar – bij wijze van spreken - ook elke maandag. 
* Op 29 april start ik met een workshopreeks rond het thema ‘verlies’ in de meest brede zin van het woord. Iedereen krijgt in zijn/haar leven met vele kleine en vaak ook grote verliezen te maken. Het eerste ‘kleine’ verlies dat ik me kan herinneren is het verlies van een prachtig sprookjesboek met veel goud erin – ik was 4 jaar. Je kunt schrijven over het verlies van dierbaren, van een partner, van een vriendschap, van gezondheid, van een baan, een dier, en in deze Coroan-tijd het verlies van nabijheid van mensen, het verlies van een wereld die zekerheid leek te bieden en, het verlies van (bewegings)vrijheid. De andere drie bijeenkomsten zijn op 6, 13 en 27 mei. We schrijven van 10.00 tot 12.30 uur. Het maximum aantal deelnemers is 8.

Wil je meer weten? Zie http://www.draadvanarianne.nl (daar staat de rest van mijn aanbod op).
Je kunt me natuurlijk mailen met een vraag: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Listing Details

Adres
Sportlaan 284
0636168836
Gezien
2032
Op website geklikt
2138
Naam
Arianne Collee